VarioShaker alkatrész-szeparátor

A Variobotic GmbH speciális gépezetek terén szerzett sok éves tapasztalata lehetővé tette számára, hogy átültesse az iparban szerzett szaktudását a robotikába.

Más cégekkel ellentétben, a Variobotic GmbH alacsony költségvetésű automatizálási megoldásokkal támogatja a kis- és középvállalkozásokat az ipari szektorban. A DOBOT hivatalos értékesítési partnereként nemcsak válogatott DOBOT robotika termékeket forgalmaznak ipari, és oktatási területre, hanem saját fejlesztésükkel, az alkatrész-szelektorral biztosítják a rugalmas adagolást is.

A széles partnerhálózatuk által a Variobotic GmbH szorosan együttműködik más robotgyártókkal és megjelenítő rendszerekkel, ezáltal kínálva teljes automatizálásra megoldást. Ily módon nyílik a lehetőség egyedi megoldások közös megvalósítására.

 

Termékleírás:

A VarioShaker 270, illetve a VarioShaker 540 alkatrész-szeparátor több, mint csak egy egyszerű szelektor. A VarioShaker 270 és a VarioShaker 540 képesek hihetetlenül rugalmasan nagy mennyiségű anyag különválasztására, valamint bejuttatására. A szeparátorok nemcsak különböző alkatrészekhez igazodnak, hanem ezeket speciálisan el is választják.

A nagy mennyiségű anyag célzott mozgatásával érik el a kimagaslóan nagy elválasztási rátájukat. Az alkatrészek összegyűjtése és újbóli szétválasztása sem probléma a szelektorok számára. Fennáll a lehetőség a vibráló tálcák ürítésére is.  Felhasználásuk leginkább az alkatrész elhelyezés (P&P) (pick and place), illetve a (flexible feeding) rugalmas adagolás területén lehetséges.

Hagyományos rendszerekkel összehasonlítva, a VarioShaker 270, illetve a VarioShaker 540 egyszerűbben telepíthetőek és konfigurálhatóak, köszönhetően a robosztus kialakításnak és a könnyű kezelhetőségnek.

Különböző alakú alkatrészek vezérelt mozdulatokkal könnyűszerrel elválaszthatóak. A könnyű vezérlést segítő webalapú konfiguráláson kívül, a VarioShaker 270 és a VarioShaker 540 is rendelkezik I/O csatlakozási felülettel, ami által szinte bármely robothoz hozzáilleszthetőek. Ömlesztett anyag szortírozásánál, a megfelelő formában és helyzetben, a VarioShakerek egy kapocsként szolgálnak a kamerarendszer és az ipari robot között.

A termékek egyéb jellegzetességei:

Csatlakoztathatóak szinte bármely robothoz a I/O kapcsolódási felületen keresztül (FANUC, Yaskawa, Universal Robots, Yuanda Robotics, Epson und Techman)

Rendelkeznek webinterface-szel: egyszerű beállítás, konfigurálás és operációs rendszer független (end-devide indipendent).

A szoftver szaktudás nélkül is használható, a felhasználók igényeihez igazított.

A vibráló tálcák különböző felületei lehetővé teszik a VarioShakerek a kezelt alkatrészhez való hozzáigazítását.

Alkatrész felismerés külső fénytől független.

A vibráló tálcák gyorsan és egyszerűen cserélhetőek.

Egyszerű üzembe helyezés egy intuitív szoftvernek köszönhetően.

Egyszerű termékváltás

A kamerarendszerhez csatlakoztatott VarioShakereket TCP interfészen keresztül szabadon lehet irányítani, akár külső szoftver nélkül is.  

 

Technikai specifikációk
Vibrációs platform
Szállítási részletek
Technikai specifikációk
Vezérlőegység

Belső értékesítési munkatárs

Búzás Júlia
Tel. +36-29-557-765
Mobilszám +36-20-390-5700
jub@bibus.hu

Értékesítő mérnök

Papasvili György
Tel. +36 29 557 775
Mobilszám +36-20-399-1630
gpa@bibus.hu

Projekt mérnök

Surányi Dénes
Tel. +36 29 557 771
Mobilszám +36 70 623 3500
dsu@bibus.hu

Sales Manager

Turi Norbert
Tel. +36-29-557-767
Mobilszám +36-20-421-4988
tun@bibus.hu
VarioShaker 270
VarioShaker 540
Beszállítók web oldalai