Thomson Webinárium 2020. szeptember 30.

Pénzt takaríthat meg a golyósorsó szakszerű felújításával >>> Bővebb információ

Ha egy meghibásodott golyósorsó miatt leáll egy berendezés, azonnali intézkedésre van szükség a gyártás, a működés fenntartása érdekében.

A golyósorsó beszerzése nehézkes, időigényes lehet, és magas beruházási költségekkel járhat, amelyek előre nem látható vagy nem betervezett költségeket eredményezhetnek. Lehet jobb megoldás.

Tudta, hogy az elhasználódott vagy sérült golyósorsók megfelelő szakértelemmel gyakran javíthatók?

Csatlakozzon a webináriumhoz és tudjon meg többet erről a lehetőségről, amelyet ÉLŐ-ben közvetítenek golyósorsó gyártó üzemünk karbantartási osztályáról - egyedülálló élmény, ne maradjon le róla!

Regisztráljon erre a 45 perces ÉLŐ eseményre 2020. szeptember 30-án, és többet tudhat meg a következőkről:

  • Példák a golyósorsó meghibásodására
  • A golyósorsó javításának legfontosabb előnyei - beleértve a költségmegtakarításokat
  • A javítási lehetőségekről, és szakértelemről,
  • A javítási eljárás folyamatáról
  • Hogyan változtassuk meg az anya irányát az orsón

A Thomson golyósorsó szakértők által nyerjen betekintést abba, miként tud hosszú élettartamot és a zavartalan működésű golyósorsós működtetésű rendszereket biztosítani, a berendezés állásidejének csökkentése érdekében.

REGISZTRÁCIÓ >>> ITT

ELŐADÓK:

  • Markus Brändle, termékcsalád-szakértő – Menetes orsók, orsós emelők és lineáris csapágyak és megvezetések
  • Ismayil Zeren, szerviz osztályvezető

DÁTUM: 2020. szeptember 30. (szerda)

IDŐPONT: 09:00 CET          London (UK) 8 am BST / Berlin (Germany) 9 am CEST / New Delhi (India) 12:30 pm IST / Seoul (S. Korea) 4 pm KST / Singapore 3 pm SGT / Perth (Australia) 3 pm AWST

NYELV: angol