Felhasználási feltételek és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási feltételek

A múltban és a jövőben nagy erőfeszítéseket tettünk, hogy pontos és naprakész információkat biztosítsunk. Azonban, nem vállalunk kifejezett vagy hallgatólagos szavatosságot vagy garanciát, hogy az itt található információ, pontos és teljes. Továbbá, a BIBUS Kft. nem vállal semmilyen közvetlen, közvetett felelősséget, véletlen, vagy büntető jellegű károkért az információt felhasználásának, az információhoz való hozzáférésnek, vagy annak helytelen használatnak következményeként. Ezen kívül, a BIBUS Kft. semmilyen módon nem vállal felelősséget az esetleges hibákért vagy kihagyásokért. Ez különösen érvényes a BIBUS Kft minden termékére és szolgáltatására. A honlapon található információk tartalmazhatnak technikai pontatlanságokat és gépelési hibákat. A BIBUS Kft. bármikor, előzetes tájékoztatás és bejelentés nélkül is fejlesztheti és / vagy módosíthatja a termékeket és / vagy a programokat, és semmilyen módon nem vonható felelősségre lehetséges következmények miatt.

A BIBUS Kft. által a világhálón közzétett információk tartalmazhatnak illusztrált vagy nevezett utalást vagy kereszthivatkozást a BIBUS Kft. termékeiről, programjairól és szolgáltatásairól, amelyek nem elérhetőek az Ön országában. Az ilyen hivatkozások nem jelentik azt, hogy BIBUS Kft. szándékában áll a termékek, programok vagy szolgáltatások bevezetése az Ön országában. További információk a BIBUS Kft-től szerezhetők be.

Az Önön múlik, hogy intézkedéseket tegyen annak érdekében, hogy bármit is választ, az mentes legyen vírusoktól, férgektől, trójaiktól és más kártékony természetű programtól. A BIBUS Kft. semmiképpen sem felelős, a bármelyik fél kárára közvetlen, közvetett, különleges vagy következményes események bekövetkeztéért e weboldal, vagy bármely más hiperlinkelt honlap használatából fakad, beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt haszonért, az üzletmenet megszakadását, program vagy más adatokat kezelő rendszer veszteségéért, , vagy más módon, még ha előzetesen értesítették is a lehetséges károsodásról.

A befektetői kapcsolat információink előretekintő megállapítások tartalmaznak, a jelenlegi elvárások alapján, magában foglalva a kockázatokat és bizonytalanságokat, amelyek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérnek. Ezek a kockázatok és bizonytalanságok közé tartozik a fejlesztési folyamatban rejlő technológiai kockázatok és bizonytalanságok, ami a fejlesztési erőfeszítéseket megszűnését eredményezheti, a termékek bevezetésének késését, vagy jelentősen csökkenti a termék az eredetileg tervezett fogyasztói elfogadási szintjét.

A Webszerver Infrastruktúra működtetését és karbantartását a BIBUS AG végzi Fehraltorfban, Svájcban a BIBUS Holdingnak és leányvállalatainak. 

A BIBUS AG felelős minden Weboldal technológiáért. A BIBUS AG honlapokkal kapcsolatos jogi bíróság: Bezirksgericht Pfäffikon, Hörnlistrasse 55, CH-8330 Pfäffikon ZH. 

Adatvédelmi szabályzat

Ez a dokumentum ismerteti a BIBUS Kft. szabályzatát a honlap látogatása során Önről kapott információkról. A BIBUS Kft. felismerte magánélet védelmének fontosságát, és eszerint kezeli az online látogatóról kapott információt is. A kapott tájékoztatás mennyisége és típusa attól függ, hogyan használja oldalunkat.

A gyűjtés során általános, nem személyes adatokat használunk statisztikai adatok generálására és mérésére illetve a vevőlátogatások hasznosságának javítására. Normál weboldal használat mellett nem gyűjtünk vagy tárolunk személyes adatokat, mint például név, levelezési cím, e-mail cím vagy telefonszám. Vannak esetek, amikor a BIBUS Kft. személyes adatokat kér, hogy a webhely látogatói egy szolgáltatást igénybe vehessenek (pl. postázott prospektusok). Ezekben az esetekben, például nevet, levelezési címet, e-mail címet, a megkeresés típusát és az esetleges további adatokat gyűjtünk be, hogy teljesíthessük kérését. Az információkat kizárólag a BIBUS Kft. használja a szolgáltatások javítása céljából. Semmilyen esetben sem adjuk tovább azokat  más társaság számára.

Az internet felhasználók dönthetnek úgy, hogy a BIBUS Kft számára személyes azonosításra alkalmas információt küldjenek. A BIBUS Kft. az információkat kizárólag kapcsolatfelvétel és válaszadás, illetve problémamegoldás céljából használja. Az adatvédelmi szabályzat megváltoztatásának jogát fenntartjuk. A felülvizsgált adatvédelemi szabályzat a gyűjtött adatokra utólagos időbeli hatályban vonatkozik. Bármely változtatásról 10 nappal az érvényesítést megelőzően hirdetményt adunk közre.

BIBUS Kft

VECSÉS
Almáskert út 9.
2220
HUNGARY

Tel. +36 29 557 763
Fax +36 29 557 777

E-mail info@bibus.hu
www.bibus.hu

Nyitvatartás:
H-P: 8.00-16.30