Jogi nyilatkozat és adatvédelmi gyakorlat

Jogi nyilatkozat

Nagy erőfeszítéseket tettünk - és teszünk továbbra is - annak érdekében, hogy pontos és naprakész információkat biztosítsunk. Azonban nem állítjuk, illetve nem garantáljuk, sem kifejezetten, sem hallgatólagosan, hogy az itt szereplő vagy hivatkozott információk pontosak vagy teljesek. Továbbá, a BIBUS Kft. semmilyen módon nem felelős az információk felhasználásából, azokhoz való hozzáférésből, vagy azok felhasználásának lehetetlenségéből eredő közvetlen, közvetett, járulékos, következményes vagy büntető károkért. Emellett, a BIBUS Kft. semmilyen módon nem felelős a tartalom esetleges hibáiért vagy hiányosságaiért. Ez különösen érvényes a BIBUS Kft. által szállított termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó hivatkozásokra. A jelen weboldalon található információk technikai pontatlanságokat vagy nyomdahibákat tartalmazhatnak. A BIBUS Kft. az információkban ismertetett termékeket és/vagy programokat bármikor, előzetes értesítés nélkül továbbfejlesztheti és/vagy módosíthatja, és semmilyen módon nem felelős az ilyen módosítások lehetséges következményeiért.

A BIBUS Kft. által a világhálón közzétett információk tartalmazhatnak hivatkozásokat vagy kereszthivatkozásokat a BIBUS Kft. olyan - illusztrált vagy ismertetett - termékeire, programjaira és szolgáltatásaira, amelyek az Ön országában nincsenek bejelentve, vagy nem elérhetők. Az ilyen hivatkozások nem jelentik azt, hogy a BIBUS Kft.-nek szándékában áll bejelenteni az ilyen termékeket, programokat vagy szolgáltatásokat az Ön országában. További információkat a helyi BIBUS Kft. üzleti kapcsolattartótól kaphat.

Önnek kell megtennie az óvintézkedéseket annak biztosítása érdekében, hogy minden, amit kiválaszt, vírusoktól, férgektől, trójai programoktól és egyéb kártékony programoktól mentes legyen. A BIBUS Kft. semmilyen esetben sem felelős a jelen weboldal, vagy az azon található hiperlinken keresztül elérthető bármilyen más weboldal használatából eredő semmilyen közvetlen, közvetett, speciális vagy egyéb következményes kárért, beleértve korlátozás nélkül az elmaradt nyereséget, az üzletmenet megszakadását, programok vagy az információkezelő rendszerében vagy máshol található egyéb adatok elvesztését, még akkor sem, ha az ilyen károk lehetőségéről kifejezett tájékoztatást kaptunk.

A befektetői kapcsolatainkra vonatkozó információk előretekintő nyilatkozatok a jelenlegi elvárások alapján, amelyek kockázatokat és bizonytalanságokat hordoznak magukban, amelyek a tényleges eredmények lényegesen eltérését eredményezhetik. A kockázatok és bizonytalanságok magukban foglalják a fejlesztési folyamatban rejlő technológiai kockázatokat és bizonytalanságokat, amelyek a fejlesztési erőfeszítések leállítását okozhatják, késleltethetik a termékek bevezetését, vagy jelentősen csökkenthetik a termékek eredetileg várható fogyasztói elfogadottságát.

A Webszerver Infrastruktúrát a BIBUS HOLDING és a részlegei és leányvállalatai számára a svájci Fehraltorfban működő BIBUS AG üzemelteti és tartja fenn.

A BIBUS AG felelős minden weboldal technológiáért. A BIBUS AG weboldalaival kapcsolatos követelések tekintetében illetékes bíróság: Bezirksgericht Pfäffikon, Hörnlistrasse 55, CH-8330 Pfäffikon ZH.

Adatvédelmi gyakorlat

A jelen dokumentum ismerteti a BIBUS Kft. irányelveit az Önről a weboldalunkon tett látogatása során szerzett információkkal kapcsolatban. A BIBUS Kft. elismeri az online látogatóinkról gyűjtött információk védelmének fontosságát. A gyűjtött információk mennyisége és típusa attól függ, hogy Ön hogyan használja a weboldalunkat.

Általános, személyazonosításra nem alkalmas információkat gyűjtünk statisztikák készítéséhez és a weboldal aktivitás méréséhez, hogy javítsuk az ügyféllátogatások hasznosságát. A weboldal normál használata során nem gyűjtünk vagy tárolunk személyazonosításra alkalmas információkat, mint a név, levelezési cím, e-mail cím vagy telefonszám. Vannak olyan esetek, amikor a BIBUS Kft. személyazonosításra alkalmas információkat kér a weboldal látogatójától, hogy szolgáltatást nyújthasson vagy küldeményt (pl. prospektust) küldhessen. Ezeket az információkat, mint a név, levelezési cím, e-mail cím, kérés típusa, és esetleges további információk, az Ön kérésének teljesítéséhez gyűjtjük. Az információkat a BIBUS Kft. csak az Önnek nyújtott szolgáltatások továbbfejlesztésére használja fel. Soha nem adja át más cégnek.

Az internethasználók dönthetnek úgy, hogy személyazonosító információkat küldenek a BIBUS Kft.-nek. A BIBUS Kft. ezeket az információkat csak arra használja fel, hogy meghatározza hogyan válaszoljon az elektronikus levélre. Ezeket az információkat az e-mailben azonosított ügy megoldásán kívül másra nem használjuk fel.

Fenntartjuk a jogot az Adatvédelmi Irányelveink megváltoztatására. A módosított Adatvédelmi Irányelvek csak a hatálybalépésük után gyűjtött adatokra vonatkoznak. Minden módosítást legalább 10 nappal a hatálybalépése előtt közzéteszünk.

BIBUS Kft.

VECSÉS
Almáskert út 9.
2220
HUNGARY

Tel. +36 29 557 764
Fax +36 29 557 777

E-mail info@bibus.hu
www.bibus.hu

Nyitvatartás:
H-P: 8.00-16.30

Adatvédelmi tájékoztató letöltése