Minimess® Mérőműszerek

A Hydrotechnik olyan mérőeszközöket kínál, amelyek professzionális szoftverekkel kombinálva, funkciók széles palettáját kínálják – fixen beépített és mobil szenzorok jeleit is tudja fogadni.

MultiSystem

A MultiSystem 4010 kivételével a MultiSystem család minden eszköze képes előre meghatározott vizsgálati eljárásokat végrehajtani és menteni az eredményeket.

MultiSystem 8050

 A MultiSystem 8050 egy könnyen használható egység , összesen 32 csatornával rendelkezik (opcionálisan 40),egyszerűen áttekinthető kijelzővel és nagyszámú mért eredmény mutatható be vele egyszerűen. Az előző tulajdonságok a MultiSystem 8050-t ideális eszközzé teszi komplex rendszerek méréséhez. .

 • Alkalmas komplex mérésekhez: Akár 30 csatorna, opcionálisan 40, egyidejűleg egy TFT kijelzőn megjelenítve
 • Tiszta és felhasználóbarát: Érintőképernyős kijelző és logikus menüszerkezet
 • A mért adatok élő elemzése: tökéletes vonaldiagramok a hatalmas monitoron
 • Univerzális alkalmazási lehetőségek: analóg és digitális bemenetek és kimenetek, különféle interfészek

 

 MultiControl 8050

 A MultiControl 8050 a MultiSystem 8050-hez képest nem rendelkezik kijelzővel.A MultiControl 8050 ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint a MultiSystem 8050. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéppel USB vagy Ethernet segítségével, és a kezelés könnyű és kényelmes a HYDROlink ingyenes szoftvercsomaggal.

 

MultiSystem 5060 Plus

A MultiSystem 5060 Plus egy "mobil mindenes" -nek nevezhető. A 24 csatornás, 2 GB-os adattároló és a hatékony firmware révén tökéletes mobil mérőeszköz mobil alkalmazásokhoz. A MultiSystem 5060 Plus 10 kHz-es mintavételi frekvenciájú csatornákat ment. A grafikát megjelenítő kijelző elemezheti a mérést az adatok rögzítése közben. USB-stick segítségével gyorsan átviheti az adatot az eszközről a számítógépre. Online mérések is lehetségesek.

 • Könnyen kezelhető: rugalmas, logikus menüszerkezet és billentyűzet
 • Kijelző: hatalmas, nagy felbontású színes kijelző 
 • A mért adatok élő elemzése: tökéletes vonaldiagramok zoom funkcióval
 • Hatékony: gyors 32 bites processzor, tartós akkumulátor, 200 adatgyűjtés 2.000.000 mért értékkel, max. 8 óra akkumulátorral ellátott működés
 • Gyors: gyors kapcsolat USB 2.0-vel
 • Prémium burkolat: könnyű, de ütésálló ház
 • Diagnosztikai eszköz: Teljes diagnosztika az átlagos és  komplex rendszerekhez, 24 csatornás szabadon meghatározott mérésekhez
 • Univerzális alkalmazási lehetőségek: analóg és digitális bemenetek és kimenetek, különféle interfészek

 

MultiSystem 4010

 A praktikus mobil MultiSystem 4010 12 csatornával rendelkezik. Lehetővé teszi a teljes diagnózist az átlagos és komplex rendszerek számára. A MultiSystem 4010-es készülék 1 kHz-es mintavételi frekvenciájú csatornákat ment. 

 •  Könnyen kezelhető: rugalmas egykezes, logikus menüszerkezet
 •  A mért adatok élő elemzése: tökéletes vonaldiagramok világos vonaldiagramokhoz
 • Robusztus kialakítás: erős ütésálló ház 
 • Nagy rugalmasság: 12 csatorna különböző mérési értékekhez

 

 

Multihandy

MultiHandy 2025

Ha az Ön feladata az, hogy pontosan mérjen komplex, modern hidraulikus rendszer adatokat, akkor megtalálta a tökéletes eszközt: ez az új MultiHandy 2025.

 • Könnyű és gyors: csatlakoztatás, mérés, olvasás és rögzítés: Nyomás, hőmérséklet, áramlás, RPM, stb
 • Rugalmas és többfunkciós: a legtöbb ipari érzékelő bemenet mérése - analóg és frekvencia egyaránt
 • Digitális és erőteljes: könnyen méri a nyomás maximumokat, tárolja és visszaolvasható
 • Pontos és fenntartható: A legmagasabb színvonalon készült, hogy alkalmazkodjon a környezethez
 • Gyors és kész: Gyors adatátvitel a legfontosabb események pontos rögzítéséhez és megosztásához

 

MultiHandy 3020

A MultiHandy 3020, 3 bemeneti csatornájával, egy masszív házzal és egy USP porttal teljesíti a mobil adatmérés alapvető követelményeit. A MultiHand 3025 azonos a MultiHandy 3020-al, kivéve kapacitív billentyűzetét és új kezelőpaneljét. Ez lehetővé teszi az egykezes használatot és felgyorsítja a különböző gombok és listák görgetését.

 • Rugalmas: 2 analóg mérő bemenet és 1 frekvencia mérő bemenet
 • Könnyen kezelhető: hatalmas gombok, megvilágított kijelző 
 • Alkalmas terepen történő használatra: robusztus alumínium burkolat
 • Hatalmas belső memória: Körülbelül 1 millió mérési érték
 • Nagyteljesítményű tápellátás: Az egész nap mérése töltés nélkül
 • Intuitív műveletek: kapacitív billentyűzet
 

Multibox

A MultiBox egy "intelligens" mérődoboz, amelyet PC-hez vagy laptophoz lehet használni. Három változatban kapható, és használható az egész Hydrotechnik termékpalettájával.

Az alapváltozat a MultiBox 3060.  Ez egy mérődoboz, amelynek nincsen belső memóriája és amely áramforrás nélkül is működtethető. A tápellátást az USB porton keresztül kapja a PC-ről vagy laptopról.

A MultiBox 3061 egy belső memóriával rendelkezik, és robusztus felépítése miatt igazán alkalmas a helyszíni mérésekre és vizsgálatokra a nehézkes környezeti feltételek mellett.

Ethernet interfészével a MultiBox 3065 integrálható hálózati architektúrákba  programozható és működtethető a HYDRO programmal.

MultiXtend

A MultiXtend termékcsalád praktikus kiegészítő eszközökkel rendelkezik a MultiSystem műszereinek bővítésére. Ezek az eszközök további szenzorbemeneteket biztosítanak a felhasználóknak.

MultiXtend A

A MultiXtend A sorozat készülékével további analóg érzékelők csatlakoztathatóak pl. egy MultiSystem rendszerhez. Az érzékelő jelet digitálisan továbbítja CAN-buszon keresztül a mérőeszközhöz. Négy érzékelőbemenettel rendelkezik, 0-20mA vagy 4-20mA-es típussal használható.

MultiXtend f

A MultiXtend f sorozatot arra tervezték, hogy közvetlenül csatlakoztatni lehessen a frekvenciamérésre alkalmas szenzorokat CAN-buszon keresztül a mérőeszközhöz. Elérhető 1 vagy 4 szenzorbemenettel rendelkező kivitelben.

MultiXtend NPN

A MultiXtend NPN egy NPN-PNP konverter

MultiXtend Split

A MulitXtend Split galvanikusan leválasztott jelelosztó analóg érzékelőkhöz.

MultiXtend Thermo

A MultiXtend Thermo mindig jó választás, ha a hőmérséklet méréséről van szó. Lehetővé teszi 1db vagy 4db szenzor csatlakoztatását, lehet analóg jeltovábbítás illetve CAN-buszon is továbbítható a jel digitális formátumban.

MultiXtend Trigger

A MultiXtend Trigger egy olyan eszköz, amely biztosítja az indítójeleket a mérőműszerek számára, maximum négy mérőeszközhöz használható.

MultiXtend UI

A MultiXtend UI galvanikusan leválasztja a szenzorok jeleit és úgy továbbítja a mérőműszereknek.

Egyéb műszerek

 

Patrick a részecske számláló

Patrick egy optikai részecske monitor, amely a fénykioltás elvének megfelelően működik. Használható a szennyeződések szintjének és a folyadékok tisztasági trendjének pontos ellenőrzésére.

 

SEG 1060

Az SEG 1060 egycsatornás, analóg és digitális kimenettel ellátott opcionális, panelekbe szerelhető műszer. Az SEG 1060 tökéletesen illeszkedik a Hydrotechnik érzékelőkhöz. A kis mérete miatt problémamentesen integrálható, és teljesen kezelhető az előlapon. A négy gomb és a logikus menüszerkezet könnyen kezelhető. A hatalmas digitális kijelző lehetővé teszi a kényelmes olvasást.

 

MultiEPC

A MultiEPC egy elektronikus nyomáskapcsoló. Szabványos és DESINA típusú kivitelben kapható, forgatható burkolattal és digitális nyomás kijelzővel. A MultiEPC egy vagy két független, programozható végálláskapcsolóval és egy analóg kimenettel áll rendelkezésre. A mért adatok a 0/4 és 20 mA közötti kimeneti jelek segítségével olvashatók ki.

 

Értékesítő mérnök

Angyal András
Tel. +36 29 557 778
Mobilszám +36 70 774 8707
ana@bibus.hu

Belső értékesítési munkatárs

Búzás Júlia
Tel. +36-29-557-765
Mobilszám +36-20-390-5700
jub@bibus.hu

Sales Manager

Turi Norbert
Tel. +36-29-557-767
Mobilszám +36-20-421-4988
tun@bibus.hu
Hydrokit MultiSystem 4010
Beszállítók web oldalai