Pneumatikus léptetők

Funkcionalitás és precizitás

A BPS léptetőmotor három belső dugattyú pneumatikus aktiválásával hoz létre forgatást. A szabályozószelepek kapcsolási sorrendjétől függően pontos bal / jobb 3 ° -os forgatást végez.

A BPS egy üres tengellyel és orsóval is ellátható, hogy lineáris mozgást generáljon. Az egyedülálló konstrukciónak köszönhetően a BPS maximális pontosságot nyújt. A tolerancia mindig ± 9 'szögperiódus, függetlenül a lépések számától vagy a forgatások számától.

Széleskörű alkalmazások

A pneumatikus hajtás zavartalan működést biztosít szélsőséges körülmények között is , legyen akár por, piszok vagy erős mágneses terek.

Kompakt erőmű önmegtartó képességgel

A BPS léptetőmotorok legkisebb sorozata is biztosan le fogja Önt nyűgözni az 1,7 Nm nyomatékával, a kompakt átmérője pedig csak 52 mm.

Az önmegtartó mechanizmus akkor is tartja a BPS helyzetét, ha áramkimaradás történik. Ez azt jelenti, hogy nincs ezzel járó veszteség, így a BPS abszolút mérőrendszerként is szolgálhat.

Extrém üzemi körülmények

 A BPS a por, piszok vagy erős mágneses terek jelenlétében megmutatja erősségeit: a pneumatikus működtetés lehetővé teszi a zavartalan működést még a legnehezebb körülmények között (üzemi hőmérséklet -25 ° -tól +70 ° C-ig, IP 55). A BPS csak korlátozottan alkalmas a nagy tömegű forgó alkatrészek közvetlen meghajtására.

Önzáró: Még áramkimaradás esetén a BPS tartja a helyzetét – Nem jár veszteséggel. Nagy előnye a tartós alkalmazásoknak.

Pontosság: A BPS egyedülálló kialakításával maximális pontosságot biztosít. A tolerancia állandó  ± 9' szögpercet jelent függetlenül a lépések számától!

Könnyű működtetés

Közvetlenül a 3 szelepes (3/2-utas) szelepen keresztül, szenzorokkal vagy anélkül: a BPS könnyen beépíthető a tárolt programvezérlésbe. A "Siemens S7-300" SPC-hez ingyenes programmodulok állnak rendelkezésre.

Érzékelő egység: Minden típus egy érzékelőegységgel van ellátva, amely a dugattyú véghelyzetét jelzi egy SPC-nek.

Belső értékesítési munkatárs

Balla Orsolya
Tel. +36-29-557-762
Mobilszám +36-20-421-4980
bao@bibus.hu

Értékesítő mérnök

Varga István
Tel. +36-29-557-763
Mobilszám +36 70 391 3800
isv@bibus.hu
Beszállítók web oldalai