Minimess® Szenzorok

Hydrotechnik HySense® QM 100

A Hydrotechnik HySense® QM 100 áramlás szenzorok tervezésekor kiemelt fontossággal bírtak azok a mérnöki szempontok, amelyek hatékony működést és megbízhatóságot biztosítanak. Az alacsony differenciális nyomás elérésére összpontosítva a szenzorok maximális energiahatékonyságot kívántak nyújtani. Emellett teljesen integrált elektronikákat alkalmaztak, amelyek kiválóan alkalmazkodnak a magas terhelésű környezethez, így bármely szituációban megbízható működést biztosítanak.

A szenzorok kiváló teljesítményét erős ötvözetek, például erős alumínium-ötvözetek és rozsdamentes acélok segítik biztosítani, amelyek ellenállnak a különböző környezeti hatásoknak. Kompakt tervezésük lehetővé teszi könnyű integrációjukat különböző rendszerekbe, míg megerősített kialakításuk, például a Quadruple safety, hosszabb üzemidőt és élettartamot biztosít, így ideális választást nyújt folyamatos használatra.

A szenzorok egyszerű csatlakozása további előnyt jelent, hiszen nem igényelnek bonyolult csatlakozóelemeket. Állapotjelzőik lehetővé teszik a valós idejű megfigyelést, amely segíti az optimális vezérlést. Emellett személyre szabhatók, így alkalmazkodhatnak az egyedi rendszerekhez és igényekhez, biztosítva ezzel a rugalmasságot és a hatékonyságot minden alkalmazási területen.

 

Nyomásérzékelők

A nyomás a hidraulika egyik központi tényezője. A nyomás mérésével alapszintű beállítások végezhetők el a rendszerekben és a berendezésekben; ez is nagyon fontos a teljes rendszer diagnosztikájához.

 A Hydrotechnik a piezo elven működő érzékelők széles palettáját kínálja partnerei számára.

 

Térfogat áramlás érzékelők

A rendszerek diagnosztizálása és állapotfigyelése során a térfogatáram mérése nagyon fontos.

A térfogatáram méréséhez a Hydrotechnik 4 termékcsaládot kínál a megfelelő érzékelő minden alkalmazásához:

 

1.HySense® QT (Turbina), HySense® QT 218

2.HySense® QG (Fogaskerék)

3.HySense® QO (Ovális kerék)

4.HySense® QL (Terheléses)

 

Hőmérséklet érzékelők

A Hydrotechnik számos modellt kínál a közepes hőmérséklet gyors és megbízható rögzítésére.

A HySense® TE 110 hőmérséklet-érzékelő olyan becsavarható egység, amely közvetlenül a közegben mérve nagy mérési pontosságot biztosít. Minden irányban beszerelhető. Egyszerűen szerelhető és leszerelhető egy 1620-as sorozatú p / T-mérőpontba történő csavarozással. A védettség IP 67-es. A mérési tartomány - 50°C  és + 200 °C között van.

A HySense® TE 118 hõmérséklet-érzékelő olyan becsavarható egység, amely közvetlenül a közegben mérve nagy mérési pontosságot biztosít. Minden irányban beszerelhető. Egyszerűen szerelhető és leszerelhető egy 1620-as sorozatú p / T-tesztpontba történő csavarozással. IP 69 védettségű. A mérési tartomány - 50°C  és + 200 °C között van.

A HySense® TP 180 szenzor egy kettős érzékelő, amely a nyomás és a hőmérséklet egyidejű mérésére szolgál egyetlen mérési ponton. Közvetlenül méri a közeget, ami nagyon pontos mérést tesz lehetővé. Minden irányba beszerelhető, és egyszerűen szerelhető és leszerelhető egy 1620-as sorozatú p / T-tesztpontba történő csavarozással. A hőmérséklet mérési tartománya - 50°C  és + 200 °C  között van, a nyomás mérési tartománya 0 és 600 bar között.

A HySense® TE 200 hőmérsékletérzékelő egy kézi érzékelő a mobil hőmérsékletméréshez. 

Egyéb érzékelők

Nyomaték érzékelő HySense® TQ 110

A HySense® TQ 110 egy rendkívül pontos nyomatékérzékelő, mely súrlódó gyűrűvel rendelkezik. Hengeres tengelye mindkét végén reteszhoronnyal rendelkezik. Több mérési tartományra is alkalmas, és folyamatos forgásra tervezték 1500-2000 fordulat / perc.

Forgási sebesség érzékelő HySense® RS 110

A HySense® RS 110 forgási sebesség érzékelője vörös fénysugarat bocsájt ki és ennek a reflexióját méri vissza. A polárszűrőnek köszönhetően visszavert fénysugarakat érzékeli. Zavaró visszaverődések (például a felület egyenetlensége, fényes fémrészek, nyílások vagy nagy kontrasztú területek) nem észlelhetők. Ez megbízható fordulatszám-mérést biztosít 0 és 500 mm között. A szett 25 reflexiós címkéket tartalmaz. A szenzor 4-20 mA-es kimenettel rendelkezik.

Induktív forgási sebesség érzékelő HySense® RS 210

 A HySense® RS 210 forgási sebesség érzékelő induktív módon működik, és képes érzékelni a fogaskerék fogait.. A fogaskerekek számának a mérőműszerbe való beírása után a megbízható forgási sebesség-érzékelés biztosított. Az érzékelőfejet a fogazott keréktől 1,5 és 2 mm-re kell felszerelni.

Erőérzékelő HySense® FO 110

A HySense® FO 110 erőérzékelő egy nyíróerő érzékelő az elhajló fénynyaláb elvének megfelelően működik. Kompakt kialakításának köszönhetően ezek a húzó-nyomó erő érzékelők laboratóriumi és ipari környezetben is alkalmazhatók. Korrózióálló acélból készült, a HySense® FO 110 szabványosított névleges jellemző értékkel rendelkezik. Könnyen felszerelhetők, lehetővé téve az egyszerű integrációt a már meglévő berendezésekbe. Többféle mérési tartományban elérhető 0-20 kN.

Erőérzékelő HySense® FO 210

A HySense® FO 210 erőérzékelő húzó erő érzékeléshez lett kifejlesztve . A középvonal erő mérésének elve alapján működik. Több mérési tartományban is elérhető 0-250 kN.

Helyzet érzékelő HySense® PO 180

 A HySense® PO 180 helyzetérzékelő a mérőhuzal elvén működik. Könnyen felszerelhető és nem igényel lineáris vezetést.  Minden mechanikus és elektronikus komponenst szilárd burkolat véd. Többféle mérési tartományban elérhető 0-3000 mm.

 

 

 

Értékesítő mérnök

Angyal András
Tel. +36 29 557 778
Mobilszám +36 70 774 8707
ana@bibus.hu

Belső értékesítési munkatárs

Búzás Júlia
Tel. +36-29-557-765
Mobilszám +36-20-390-5700
jub@bibus.hu

Sales Manager

Turi Norbert
Tel. +36-29-557-767
Mobilszám +36-20-421-4988
tun@bibus.hu

A Hydrotechnik vállalat

Beszállítók web oldalai