Rozsdamentes W sorozatú szervomotorok

A W sorozatú rozsdamentes szervomotorok a Goldline® motor technológiát egyesítik egy rozsdamentes acél házban, olyan tömítési technológiával, amely gondoskodik az IP69K védelemről magasnyomású mosás ellen. Rozsdamentes acél tengellyel és csatlakozókkal, élelmiszerosztályú csapágy kenőzsírral, emiatt ezek a motorok ideálisak élelmiszer, ital és gyógyszerészeti gyártó alkalmazásokra, melyek gyakori magasnyomású tisztítást követelnek a legmagasabb higiénikus igények fenntartásához.

 

A tökéletes keveréke a teljesítménynek és higiéniának bármely élelmiszeripari felhasználásra vagy olyan felhasználásra ahol mindennapos a nagynyomású tisztítás.

A Kollmorgen nagy forgatónyomatékú szervomotor családja a legszélesebb termékpalettát kínálja az iparban. A széles termékpaletta lehetővé teszi önnek a felhasználásának leginkább megfelelő motor kiválasztását, túlzott specifikáció és extraköltség nélkül. Az élelmiszeripari szabályozások nagyszámú és gyakran szigorú követeléseket eszközölnek a rendszergyártókon. Azonban alkalmazástól függően, a mozgó alkatrészek különleges követelményei lehetnek egyszerűek és összetettek is. Túl sokba kerül egy túlzottan specifikált motor egy magasnyomású felhasználásban. Továbbá túl sok időt és faradozást igényel egy burkolat módosítása higiénikus alkalmazáshoz.

Miért fizetne ezért vagy bármely más motorért, amely nem a szükséges módon teljesít? Bármilyen legyen a felhasználás, a Kollmorgen rendelkezik az ön számára legtökéletesebb motorral. Kiválaszthatja a felhasználása szerint a legtökéletesebb motort és azonnal elvégezheti a munkát, optimális eredményeket elérve. Akár nedves környezetbe teszi a motort, akár magasnyomású mosásnak teszi ki, a Kollmorgen szervomotor családja teljesen alkalmas a különleges felhasználáshoz. Választhat az AKM™ széles választékából, beleértve az exkluzív AKM™ lemosható kivitelét, az AKM™ élelmiszerosztályú kivitelét és a Goldline® W szériákat – mind rendelkezik bizonyítottan a következő tulajdonságokkal: megbízhatóság, kiemelkedő funkcionalitás és nagy teljesítmény.

 

Előnyök 

 • Iparvezető teljesítmény
 • A következő tanúsításokkal rendelkezik: alap IP65-től IP69-ig, FDA
 • Több ezer féle modellválaszték, SZABVÁNYOS!
 • Kemény magasnyomású lemosás opciók
 • Minden választható rozsdamentesnek (300-ig és 174PH osztály)
 • Rozsdamentes acél burkolat és tengely
 • Élelmiszerosztályú csapágy kenőzsír
 • Kerekített burkolat, amely ellenáll a szennyeződés felhalmozódásának
 • Az IP69K behatolás elleni védelemhez tömítve
 • 1 - 79 N-m állandó megállító nyomaték
 • Több visszacsatolás típus
 • Választható rögzítő fék
 • Varrat nélkül összeszerelt Micron® AquaTrue™ magasnyomáson lemosható bolygókerekes hajtómű

Értékesítő mérnök

Papasvili György
Tel. +36 29 557 775
Mobilszám +36-20-399-1630
gpa@bibus.hu

Projekt asszisztens

Gulyka Bettina
Tel. +36-29-557-772
Mobilszám +36-70-329-6867
beg@bibus.hu

Projekt mérnök

Medgyesi József
Tel. +36-29-557-768
Mobilszám +36 70 703 9880
jme@bibus.hu

Belső értékesítési munkatárs

Menotti Ágnes
Tel. +36-29-557-761
Mobilszám +36-20-421-4976
ame@bibus.hu

Ügyvezető igazgató

Vízkeleti Róbert
Tel. +36-29-557-760
rvi@bibus.hu
Kollmorgen lemosható szervomotorok
Beszállítók web oldalai