Vákuum Lift technológia

Hogyan működik a vákuum lift technológia?

Egy szivattyú által létrehozott vákuumnak köszönhetően lehetővé teszi különböző termékek gyors és könnyed emelését, biztonságos mozgatását.
Legyen szó dobozról, hordóról, zsákos anyagról vagy lapszabászati termékről.

A tim®LIFT vákuumtömlő-emelők segítenek a kezelési feladatokban, különösen ott, ahol nehéz terheket kell felemelni vagy mozgatni.

Főbb okok, amiért ezt a technológiát érdemes választani:

 

Gyors megtérülés, rövidebb ciklusidők

Számokkal mérhetően kevesebb egészségügyi panasz a pakolás miatt, legyen szó kartondobozok egymásra rakásáról, zsákos áruk, raklapozásáról, fémlemezek vagy fadeszkák szállításáról, hordók rakodásáról vagy kőlapok lerakásáról, a tim®LIFT vákuumtömlős emelők költséghatékony és rugalmas megoldást kínálnak szinte minden ilyen kezelési feladatra.

Alacsony karbantartási költség

Magasfokú személyre szabható opciók, A tartási és emelési folyamat kizárólag vákuum segítségével valósul meg. Azzal, hogy ugyanazt a kezelőkart használjuk a rakomány szívásához, emeléséhez és elengedéséhez, különösen gyors teherkezelés válik lehetővé. A sokféleképpen kombinálható, változó alapelemekből álló moduláris elv megkönnyíti a tömlőemelő egyedi igényekhez való igazítását. A tim®LIFT vákuumos emelőrendszerek az ágazatok és iparágak széles körében kínálnak megfelelő megoldásokat, standard vagy speciális megoldásként.

Az optimálisan konfigurált vákuumfogóknak köszönhetően a kezelés rendkívül kíméletes az anyagok felületéhez.

Értékesítő mérnök

Angyal András
Tel. +36 29 557 778
Mobilszám +36 70 774 8707
ana@bibus.hu
A tim®LIFT vákuumszivattyúval nehéz tárgyak emelése könnyűvé válik! Akár 50 kg-ot is felemelhet a quickLIFT segítségével.
Timmer Hebetraverse, emelés akár 4000 kg-ig.
Beszállítók web oldalai