19.12.2023

Eljött az elektromos aktuátorok új forradalma: Electrak® XD

A Thomson Electrak® XD kombinálja az „okos” vezérlést a 25 kN-ig terjedő terhelhetőséget és az akár 100%- os maximális működési ciklust

Az elektromos lineáris aktuátorok evolúciójának úttörőjeként a THOMSON Electrak® XD az első olyan aktuátor, ami felveszi a versenyt a hidraulikus alkalmazásokkal. Mérete és hatékonysága, piacvezető a konkurens technológiák előtt. Az úttörő erején kívül az XD átfogó védelmet biztosít még a legzordabb körülményekkel, illetve környezeti hatásokkal szemben.

  • Hidraulikák helyettesítésére tervezve. Az áttérést olyan funkciók könnyítik, mint a belső tehertartó fék, választható ütközés elnyelő, manuális hajtás, folyamatos felügyelet ill. diagnosztika, és a csökkentett átfogó rendszersúly, méret és energiafogyasztás.
  • Az időjárási viszontagságok ellenállására tervezve. 
  • IP69K (statikus), IP67 (statikus) és az IP66 (dinamikus) minősítésekkel rendelkezve, az XD egyedülálló védelemmel rendelkezik, még a legzordabb körülményekkel és a beszivárgással szemben is.
  • Fejlett vezérelhetőség. Növelje a rendszer intelligenciáját olyan fedélzeti vezérlőkkel, mint az alacsony szintű kapcsolás, programozható végálláskapcsolók, pozícióvisszacsatolás, bus-rendszerek és a lista itt még nem ér véget.

Tovább a THOMSON Electrak® XD weboldalra >>>

Többtengelyes mozgás ötvözve a maximális rugalmassággal

Bővebben

Ismerje meg a Kollmorgen új AKD2G 24A szervohajtását

Bővebben

Kollmorgen training alkalmak októberben

Bővebben

Kollmorgen training alkalmak szeptemberben

Bővebben

Kollmorgen Training alkalmak augusztusban

Bővebben