12.09.2019

Második generációs AKM2G szervomotorok a KOLLMORGEN-től

A BIBUS Kft. már várja a KOLLMORGEN új szervomotorjait

„Kisebbek lettek, de nagyobb teljesítménnyel bírnak. Nagyszerű párosítás, amivel sikerült felszerelni a berendezéseket a fokozott hatékonyság és alkalmazhatóság elérése érdekében– jelentette ki örömmel Vízkeleti Róbert a BIBUS Kft. Ügyvezető igazgatója, a Kollmorgen partnereként az új hajtastechnikai fejlesztések kapcsán. Vízkeleti Róbert közvetlenül a gyártótól kapott tájékoztatást arról, hogy milyen lehetőségeket kínál az AKM2G második generációs szervomotorja a BIBUS Kft. számára, különösen amely az adott berendezés teljesítményét illeti.

Szeptemberben a Kollmorgen európai székhelyén, Ratingenben szervezett egy partner találkozót „Együtt többet tehetünk” címmel.  A kétnapos rendezvény lehetőséget kínált a partnereknek megbeszélésekre, és mélyreható műszaki ismeretekkel szolgált az aktuális automatizálási megoldásokról, valamint a jövő innovációiról. Az europai es india partnerek éltek a lehetöseggel, hogy közvetlen kútfőből gyűjtsék be a szakmai tapasztalatokat. „Nagyon szoros és együttműködő kapcsolatot tartunk fenn a Kollmorgen vállalattal. Ez az ügyfeleknek is előnyére válik” – hangsúlyozta Vízkeleti Róbert.

Az AKM2G szinkron szervomotorok második generációja akár 30 százalékkal nagyobb nyomatékot szolgáltat, köszönhetően a Kollmorgen szakértelmének, amit főként erős és átgondoltan kialakított, kompakt, hatékony motorok fejlesztésében és gyártásában szerzett. A Kollmorgen jelentős sikert ért el a tekercseléssel járó veszteségek csökkentésében, ezáltal közvetlenül a mai napig javul a már meglévő AKM szervomotorok eddig is hatékony nyomaték–fordulatszám aránya. „A második generációs AKM2G motort nagyobb teljesítménye mellett ugyanakkora méretben ajánljuk a partnereinknek” – mondta Jan Treede, a Kollmorgen Europe házigazdája és vezérigazgatója.

1. kép: A Kollmorgen európai találkozóján a partnerek első kézből kaptak tájékoztatást az új AKM2G motorgyártásról. BIBUS Kft – Vízkeleti Róbert és Jan Treede, a Kollmorgen Europe vezérigazgatója örömmel várják a közelgő közös projekteket.

2. kép: AKM2G kisebb, nagyobb teljesítménnyel: a Kollmorgen tovább növelte az AKM2G szervomotor teljesítménysűrűségét.

    

ABOUT KOLLMORGEN


Since its founding in 1916, Kollmorgen’s innovative solutions have brought big ideas to life, kept the world safer, and improved peoples’ lives. Today, its world-class knowledge of motion systems and components, industry-leading quality, and deep expertise in linking and integrating standard and custom products continually delivers breakthrough solutions that are unmatched in performance, reliability, and ease-of-use. This gives machine builders around the world an irrefutable marketplace advantage and provides their customers with ultimate peace-of-mind. For further information please contact think@kollmorgen.com or visit our website www.kollmorgen.com/uk