10.11.2022

Kollmorgen 2G Motion Rendszer

A lehetőség, hogy többek legyünk - A Kollmorgen bevezeti a mozgás új generációját, olyan magasabb műszaki színvonalú  gépek számára, amelyek használható teljesítményre és még biztosabb mérnöki munkára épülnek. A Kollmorgen 2G Motion System kihasználja az AKM2G szervomotorok és a tökéletesen illeszkedő AKD2G hajtások teljes teljesítményét, amelyet úgy tervezetek, hogy páratlan teljesítmény-sűrűséget és vezérlést biztosítson. Ennek eredményeképpen jelentősen erősödtek a nyomaték, érzékenység és SafeMotion adottságok, mindez maradt egy kompakt építési méretben, amely lehetővé teszi az egyszerű telepítést és a mozgási feladathoz történő maximális illesztést.

Meglévő gépek esetén a Kollmorgen 2G Motion System az egyszerű, költséghatékony megújítási megoldás a maximális erő és teljesítmény elérése érdekében. A példátlan teljesítmény leegyszerűsíti a könnyebb, kompaktabb, hatékonyabb gépek tervezését és telepítését.

2G Motion Rendszer:

                                >>> AKD2G Servo Drive

                                >>> AKM2G Servo Motor

                                >>> Automation Platform

                                >>> Cables &Accessories

Igényesebb gépek

Készítse el leginnovatívabb gépét, és hozza forgalomba mihamarabb, hiszen számíthat az optimalizált mozgásra. A 2G Motion System olyan meghajtókat, motorokat és kábeleket kínál, amelyek úgy lettek tervezve, hogy kompromisszumok és túlméretezés nélkül tudjanak együttműködni a maximális teljesítmény érdekében.

  • Az AKM2G motorok átlagosan 30% -kal nagyobb nyomatékot szolgáltatnak, mint a korábbi kivitelek, a beépítési méretének vagy a szerelésnek a megváltozása nélkül. Illesztve vannak a kompakt meghajtókkal, amelyek helyet takarítanak meg, miközben több rendszerinformációt és páratlan hangolási és vezérlési adottságokat biztosítanak.
  • Az AKD2G kéttengelyes meghajtók akár kétszeres teljesítmény-sűrűséget is biztosítanak, és az összes meghajtó tartalmaz I / O-kat, amelyek bővíthetők a panel helyigényének növelése nélkül.
  • AKD2G integrált SafeMotion lehetőségek és biztonságos bemenetek támogatják a korszerű funkciók tervezését, amelyek növelik a kezelő biztonságát és teljesítőképességet. Az AKM2G a funkcionális biztonságnak megfelelő opciókat kínál a rendszer tervezésének befejezéséhez.
  • A Kollmorgen 2G Motion rendszert a legnagyobb teljesítmény elérése érdekében optimalizálták.

Még szakszerűbb kialakítás

A Kollmorgen 2G Motion Systems drop-in motion kialakítással gondoskodik arról, hogy csak minimális mértékben vagy egyáltalán ne kelljen változtatni a meglévő gép kialakításán.

  • A motorok a különböző vázméret és hossz-kombinációk és elektromos konfigurációk széles választékában kaphatóak. A Kollmorgen 2G Motion System könnyű kezelhetőséget és teljesítményt nyújt Önnek, ezáltal még hatékonyabb berendezést kínálva, amelyek fejlett SafeMotion funkciókat tartalmaznak a lehető legkisebb beépíthető méretben, kompromisszumok nélkül.
  • A megfelelő működés biztosítása érdekében nem elegendő csupán egy termékkatalógus. A Kollmorgen-nel közös mérnöki tervezés azt jelenti, hogy Ön az alkalmazásához tökéletesen illeszkedő berendezést fogja kapni anélkül, hogy gépet újra kellene tervezni vagy vissza kellene menni az alapokhoz.

Magabiztosabb tervezés

Tervezze meg a berendezéseit úgy, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásainak a mozgásteljesítmény, a pontosság és a SafeMotion funkcionalitás tekintetében.

  • A Kollmorgen támogatására számíthat a világ bármely pontján, segít Önnek egy sikeres gép megtervezésében, felépítésében, és a megbízható eredményes fenntartásában.
  • A gyártási, tervezési, alkalmazási és szolgáltatási központok mindig rendelkezésére állnak, ha bármilyen szolgáltatásra, műszaki segítségre vagy támogatásra lenne szüksége. Így kiváló teljesítményt és megbízhatóságot garantálva tervezhet, építhet és léphet a piacra.
  • A 2G Motion System motor, kábelek és meghajtókon kívül a Kollmorgen tökéletesen illeszkedő tartozékokat is kínál, ideértve a szűrőket, fojtókat, HMI-ket és még sok minden mást. Ha a Kollmorgen mellett dönt, biztos lehet benne, hogy az összes alkatrész együtt zökkenőmentesen fog működni, ezáltal egy ideális mozgó rendszert létrehozva.

>>> Még több Kollmorgen Servotechnika

Kollmorgen Webinárium 2022. November 09. 17:00-tól

Csatlakozzon a legközelebbi Kollmorgen Webináriumokhoz >>>ITT

>>>Koncepció a felépítéshez: Gantry Alkalmazás

Bővebben

Miniatűr tengelykapcsolók mikromanipulátorokban

Bővebben