28.11.2022

KEBA - KeTop Safe Wireless / Vezeték nélküli biztonság

Az 1968-ban alapított KEBA egy nemzetközi vállalat, amely sikerét a technológiai újításoknak, szigorú minőségi előírásoknak az innovatív hozzáállásnak és a lelkes alkalmazottaknak köszönheti.

A Linz (Ausztria) székhelyű cég megannyi leányvállalattal büszkélkedhet világszerte és három üzleti területen tevékenykedik: Ipari automatizálás, Banki és Szolgáltatás Automatizálási és Energia automatizálás.

Vezérlők és biztonsági technológia, gép- és robot hajtástechnológia, ATM-ek, csomag és szállító rendszerek, valamint az e-autók töltőállomásai és a fűtés vezérlők is mind az automatizálási termékportfóliójának a részét képezik, ezáltal körülbelül 1800 főt alkalmaznak a cégnél.

Az ipari automatizálás területén, összhangban a cég irányadó elvével ”Automation by innovation” azaz innováció általi automatizálással, a KEBA innovatív és kiváló minőségű automatizálási megoldásokat fejleszt és kínál általános gépi és szerszámgép konstrukciókhoz, valamint Intralogisztikához, robotikához, műanyagiparhoz, szélenergiához, turbó rendszerekhez és fémfeldolgozáshoz. Akár hardver vagy szoftver, egyedi alkatrészek vagy komplett megoldások - az osztrák technológiai szakemberek nagy teljesítményű moduláris, és biztonságos megoldásokat kínálnak, minden ipari követelménynek megfelelve.

 

A KEBA a kézzel működtethető eszközök területén piacvezető, és egyedi választékot kínál mobil és fixen beépített kezelő eszközökkel. A Ketop T15X Safe Wireless vezetéknélküli biztonsági eszközzel, a vállalat egy innovatív vezeték nélküli operációs eszközzel jelent meg  a piacon, amely ötvözi a felhasználói tapasztalatokat a high-end okostelefonok világából úgy, mint a kapcsolódási lehetőségek és a MultiToch használatát, a berendezés biztonságos működése mellet.

>>> TOVÁBB AZ IPARI VEZÉRLÉSEK ÉS KEZELŐPANELEK OLDALRA

Tudjon meg többet >>> KeTop T15/T11 Safe Wireless

Töltse le >>> a KeTop katalógusát

Video megtekintése >>> KeTop T150 Safe Wireless

Forduljon bizalommal kollégáinkhoz e-mailben vagy telefonon: 

       Papasvili György: gpa@bibus.hu    +36 29 557 775

                 Turi Norbert: tun@bibus.hu    +36 29 557 767

 

Kollmorgen Training alkalmak márciusban

Bővebben

Precíziós mozgatás miniatűr alkalmazások esetén

Bővebben