A Kollmorgen új 2G Motion rendszere megmutatja mennyire értékesek az egy fejlesztésből származó megoldások és a rendszer alapú tervezés

Radford, VA - 2020. február 5. - A Kollmorgen bejelentette a 2G Motion System-et, egy olyan szervo megoldást, amely az egy forrásból származó, rendszer-alapú tervezés legújabb elgondolásán alapul. A 2G Motion rendszert kifejezetten a Kollmorgen AKD2G szervo hajtás és AKM2G szervo motorjának teljesítmény képességeinek kihasználására fejlesztették ki. A motor és a hajtás pontosan illeszkedik, minden elemben (például a hajtás kapcsoló frekvencia, kicserélt algoritmusok, motormágnesek), elkerülve a mikro - összeférhetetlenségeket, amelyek akkor fordulhatnak elő, ha a mérnökök különböző gyártók alkatrészeit választják ki. Ennek eredménye egy olyan rendszer, amely maximális teljesítményt, hatékonyságot és eredményességet biztosít még a legigényesebb alkalmazásokban is, ideértve: ipari nyomtatás, lézervágás, csomagolás, robotika, ellenőrzés és mérés, szerszámgépek, tekercselőgépek és élelmiszer-feldolgozás.

2G Motion System legfontosabb előnyei a következők:

  • Kisebb kivitelű burkolat: Az új gép formatervezéshez az AKM2G lehetővé teszi a tervezők számára, hogy csökkentsék a gép méreteit, összetettségét és telepítési méretét, miközben továbbra is megmarad az alkalmazáshoz szükséges erő és teljesítmény. Az AKM2G-t a meglévő gépekbe is be lehet építeni, így a versenytárs motorokhoz képest lehet növelni a teljesítményt, a motor méretének növelése nélkül. Az AKD2G magában foglalja a SafeMotion opciókat, bővíthető I / O és kéttengelyes modelleket, anélkül, hogy megnövelné a meghajtó méreteit.
  • Megnövelt dinamikus teljesítmény: Az AKM2G csökkenteni tudja az adott mozgáshoz tartozó időket azáltal, hogy megnövekedett nyomatékot és teljesítményt ad át ugyanolyan méretben vagy kisebb kivitelben.
  • Gyorsabb fejlesztés és üzembe helyezés: A 2G Motion System optimalizálja a kialakítást minden rendszer konfigurációban, ezáltal időt és energiát takarít meg a gépészmérnököknek a gyártók és az alkatrészek kombinációinak megítéléséhez.
  • Gépköltség-megtakarítás: Az egykábeles kialakítás, a kéttengelyes hajtások és a közös tervezés opciók csökkentik az anyag- és összeszerelés költségeit. A továbbfejlesztett motor- és hajtás teljesítmény csökkenti az energiafogyasztást és az üzemeltetési költségeket.
  • Iparágvezető szolgáltatások: Kollmorgen Servo on a Chip ™, SafeMotion monitor, WorkBench GUI, kibővített I / O változat, kiterjedt visszajelző lehetőségek, egy- és kétkábel-opciók, tengely, szerelési és csatlakozási lehetőségek, tartófék opció, és sok egyéb.

2022. szeptember a Kollmorgen weboldaláról

A Kollmorgen 2G Motion rendszere

AKD2G Servo Drive >>>Még több   AKM2G Servo Motor >>>Még több    Automation Platform >>>Még több      Cables&Accesories >>>Még több